Vloeren verwijderen is onze expertise

Professionele werkwijze

Vloeren verwijderen

Met Vloerenmontagegroep aan je zijde hoef je je geen zorgen te maken over het verwijderen van je oude vloer. Wij hebben alles in huis om je vloer op vakkundige wijze te verwijderen, zodat je plaats kunt maken voor een mooie, nieuwe vloer. Onze professionele apparatuur en vakmensen zorgen ervoor dat elk type vloer verwijderd wordt, inclusief eventuele lijmresten, zonder schade aan te richten aan je ondervloer of muren.

Er zijn vele voordelen aan het gebruik van een vloerenverwijdermachine. Hieronder hebben we enkele van de belangrijkste voordelen op een rij gezet:

Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen van alle soorten vloeren, waaronder:
✓ PVC
✓ Laminaat (inclusief stevig verlijmd laminaat)
✓ Parket
✓ Vinyl
✓ Marmoleum
✓ Tegelvloeren/ Plavuizen
✓ Tapijt

Voor het verwijderen van uw vloer gebruiken wij uitsluitend professioneel gereedschap. Graag vertellen we je graag iets meer over de twee machines waarmee we werken.

Jansen vloerstripper

De Jansen vloerstripper is enorm krachtig met een hoge efficiëntie, waardoor we je vloer binnen een paar uur al compleet kunnen verwijderen, inclusief lijmresten. Omdat deze machine erg nauwkeurig is, zal je ondergrond niet beschadigen.

Jansen vloerstripper

Turbo stripper

Turbo stripper

De Turbo stripper is uitstekend voor grote oppervlaktes en werkt uitstekend onder extreme omstandigheden, ook bij stevig verlijmde vloeren. Deze stripper kan naast de voorgenoemde vloersoorten ook rubberen vloerbekleding en sportvloeren verwijderen.

De bovenstaande machines zijn een kleine greep uit de mogelijkheden die wij bieden om je vloer te verwijderen. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden in je huis of bedrijf, en wil je meer weten over het verwijderen van vloeren? Neem dan contact op via ons contactformulier. Benieuwd naar de kosten? Via het offerte formulier kun je een aanvraag doen, waar wij zo spoedig mogelijk op terugkomen. Laten we samen werken aan een frisse en nieuwe look voor je huis door het verwijderen van je oude vloer.

Brand slider image Brand slider image Brand slider image Brand slider image

Heeft u interesse in onze diensten?

Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Onze partners

Dit zijn een aantal partners waarmee we samen werken.

Brand slider image Brand slider image Brand slider image Brand slider image Brand slider image Brand slider image Brand slider image Brand slider image Brand slider image Brand slider image