Jouw trap weer als nieuw

Upgrade je woning

Traprenovatie

Is jouw trap aan renovatie toe? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Door je trap te renoveren, krijgt deze niet alleen een nieuwe en frisse uitstraling, maar het helpt ook om geluid te reduceren en kraken te verminderen. Er zijn verschillende methoden en materialen die we gebruiken voor traprenovatie. Wil je meer informatie of heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier.

PVC

De meeste trappen worden tegenwoordig gerenoveerd met PVC of tapijt. PVC is een populair materiaal voor traprenovatie omdat het zeer slijtvast en sterk is. Bovendien is PVC waterbestendig en geluiddempend. Hierdoor hoor je geen vervelende geluiden wanneer iemand de trap op- of afgaat. PVC wordt vaak in twee verschillende looks aangeboden: houtlook of beton-look. De keuze is aan jou, wij kunnen alle soorten PVC vakkundig toepassen tijdens uw traprenovatie.

Tapijt

Een andere populaire keuze voor traprenovatie is tapijt. Wij kunnen jouw trap compleet stofferen, maar ook halve maantjes aanbrengen. Tapijt is zacht aan de voeten en zorgt voor een natuurlijke anti-slip op de trap. Daarnaast dempt tapijt het loopgeluid enorm. Tapijt op de trap is slijtvast en gaat daarom lang mee.

Vinyl

Het renoveren van jouw trap met vinyl is een geweldige keuze! Vinyl is erg gemakkelijk in onderhoud en gaat een eeuwigheid mee. Bovendien kiezen wij alleen voor vinyl met anti-slip zodat u niet uitglijdt op uw trap. Vinyl is niet alleen een fijn  materiaal, het is ook nog eens een voordeligere optie dan PVC of tapijt.

Marmoleum

Marmoleum wordt tegenwoordig niet vaak gebruikt voor traprenovatie, maar dat betekent niet dat wij hier geen expertise in hebben! Wij hebben veel ervaring in het renoveren van trappen met marmoleum. Marmoleum is ongelooflijk slijtvast en omdat het niet uit één stuk wordt gesneden zoals bij PVC en tapijt, kunt u kiezen voor verschillende stukken marmoleum per traptrede. Hierdoor kunt u helemaal zelf bepalen hoe jouw trap eruit komt te zien, bijvoorbeeld door elke traptrede een andere kleur te geven of door afwisseling te kiezen.

Ben jij benieuwd naar de kosten voor het renoveren van jouw trap? Dan kun je altijd een offerte aanvragen.

Brand slider image Brand slider image Brand slider image Brand slider image Brand slider image

Heeft u interesse in onze diensten?

Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Onze partners

Dit zijn een aantal partners waarmee we samen werken.

Brand slider image Brand slider image Brand slider image Brand slider image Brand slider image Brand slider image Brand slider image Brand slider image Brand slider image Brand slider image