Ons team van professionals

Specialisme & vakwerk

Ons team

Bij Vloerenmontagegroep staan we garant voor kwaliteit en professionaliteit. Onze vaste, goed geschoolde leggers hebben minimaal 10 jaar ervaring in de vloerlegbranche en zorgen voor een perfecte afwerking van jouw vloer. Of het nu gaat om een houten vloer, laminaat of vinyl, wij leggen het met precisie en zorg.

Onze leggers zijn niet alleen ervaren, maar ook flexibel. Wij werken samen met diverse leveranciers en adviseren je over de beste materialen in jouw specifieke situatie.

Naast het leggen van vloeren bieden we ook onderhouds-, reparatie- en verwijderservices aan. Hiermee bieden we het totaalpakket voor het monteren van vloeren aan.

Kies je voor Vloerenmontagegroep, dan kies je voor jarenlange ervaring, vakkundige leggers en een uitstekende service. Bel ons voor een afspraak of voor meer informatie!


Heeft u interesse in onze diensten?

Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Onze partners

Dit zijn een aantal partners waarmee we samen werken.

Brand slider image Brand slider image Brand slider image Brand slider image Brand slider image Brand slider image Brand slider image Brand slider image Brand slider image Brand slider image